Pas dine medarbejderes hænder med professionelt it-udstyr

it-udstyr

6 måneder siden |  0 comments  |  Som arbejdsgiver

Arbejder du på et kontor, eller har du en række medarbejdere under dig på kontoret? Så kan du højst sandsynligt nikke genkendende til, at langt størstedelen af arbejdet foregår ved brug af tastatur og mus foran skærmen. Dette arbejde kan virke ret afslappende og ufarligt, men mange timers brug af tastatur og mus kan være skadeligt, hvis ikke man har noget ordentligt udstyr.

Så hvis du gerne vil skåne dine medarbejdere for eventuelle arbejdsskader, som nemt kunne have været undgået, så bør du overveje at anskaffe professionelt it-udstyr til kontoret.Professionelt it-udstyr kan være mange ting og har forskellige egenskaber, der skåner medarbejderen, når han/hun bruger de mange arbejdstimer foran skærmen, hvor musen og tastaturet er det primære arbejdsværktøj.


Skån dine medarbejderes hænder og håndled med en gamermus


Nu tænker du måske, at en gamermus er egnet til at spille skyde- eller strategispil på computeren, og dette er for sin vis også rigtigt. Det smarte ved en gamermus er dog, at den er ergonomisk designet, så den er behagelig at bruge i mange timer. Dette skyldes, at professionelle gamere som regel bruger mange timer foran computeren, ligesom medarbejderen på kontoret gør. Derfor giver det godt mening, at kontormedarbejderen bruger en gamermus på arbejdet frem for en almindelig kontormus. En gamermus har et ergonomisk design, der er designet efter håndens former, og så mindsker den risici for håndledsskader.


Undgå unødvendige skader med et gamertastatur


Ligesom med en gamermus, kan et gamertastatur være med til at mindske risici for skader ved mange timers brug af tastaturet. Tastaturet er, lige som musen, et vigtigt arbejdsredskab på kontoret, og et redskab, man bruger i mange timer. Der findes mange forskellige eksempler på gamer tastatur, der har et ergonomisk design, der skåner håndleddet. For eksempel er mange gamer tastaturer udstyret med en komfortabel håndledspude, der støtter håndledet, så man kan bruge tastaturet i mange timer ad gangen. Derfor bør du overveje at anskaffe ergonomiske gamer tastaturer til kontoret, så medarbejderne ikke risikerer håndledsskader.Der findes desuden også forskellige eksempler på ergonomiske tastaturer, hvor der er en mus indbygget. Dette er også en smart løsning, da de egner sig godt til kontoret. Her styrer man musen med en lille pind som på en controller til en konsol. Dette fungerer godt til kontoret, da arbejdet ikke er lige så intenst, som når man gamer, og så er denne slags mus også meget komfortabel at bruge.


Gør arbejdet ekstra behageligt med en musemåtte


Når man bruger en mus i mange timer om dagen, så vil man også gerne have, at den kører så godt som muligt. Her er det en god idé at tilføje en musemåtte til sine arbejdsværktøjer. Man kan få store og små musemåtter i gode materialer, der får musen og arbejdet til at køre så glat som overhovedet muligt.Der findes mange muligheder for at mindske risici for håndledsskader i forbindelse med kontorarbejdet. Så hvis du gerne vil opfylde dette for dine medarbejdere, så bør du overveje gamer tastaturer, gamermus samt musemåtter som en del af arbejdspladsens professionelle it-udstyr.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Indret en lounge til dine medarbejdere og se medarbejderglæden ryge i vejret

Der er mange muligheder for at få mere medarbejderglæde på arbejdspladsen. Der findes et hav af tiltag, kurser og så videre, hvor man kan lære at skabe et godt miljø for medarbejderne. Men faktisk behøver det ikke være så avanceret, hvis man gerne vi...

READ MORE

3 gode tips til at passe godt på dine ældre medarbejdere

Alderen gør alle mennesker mere skrøbelige med tiden, og af og til kan de ældre medarbejdere godt have brug for at blive taget en smule hånd om. Arbejdspladsen skal være et rart sted at være, og med omsorg for hinanden er I godt på vej til at skabe e...

READ MORE

Medarbejdergaver sikrer motivationen

Knokler dine medarbejdere hver eneste dag? Så gør du noget rigtigt, dette er nemlig et tydeligt tegn på, at du har motiverede medarbejdere. Men det er dog stadig vigtigt at holde på denne motivation, og dette kan gøres på flere forskellige måder. De...

READ MORE