Nybarbering udstråler kompetence – udnyt det!

kompetence

7 måneder siden |  0 comments  |  Som lønmodtager

I en verden, hvor den moderne mand for alvor har fundet sit ståsted og krævet sin retmæssige plads, både i erhvervs-, og privatlivet, er fremtoning betydningsfuldt. Det handler ikke længere kun om at opretholde den rigtige dresscode, man må også have styr på accessoires og have et velplejet skæg. Et af de store problemer for mænd er, at mange føler at de vinker farvel til deres maskulinitet når de barberer skægget af. Man kan dog sagtens være nybarberet og udstråle kompetence på samme tid, det handler blot om at finde den hårfine balance.

Den rette barberkost er grundlaget for den perfekte barbering


Der findes forskellige typer af barberkoste på markedet, og man kan jo fristes til at tænke over vigtigheden af disse, da det i bund og grund er selve barbermaskinen, der trimmer skægget og sørger for selve nybarberingen. Ønsker man kvalitet fra start til slut skal man dog købe en barberkost med rigtige og naturlige hår. Disse er oftest dyrere end koste med syntetiske hår, dog finder man kvaliteten i de naturlige grævlingehår, der arbejder bedst når de bliver let fugtige eller våde, hvilket sikrer en perfekt fordeling af barberskummet.

Italiensk kvalitet når det er bedst: Proraso produkter til enhver smag og stil


I snart et helt århundrede har mærket Proraso leveret kvalitet til både private mænd og barbersaloner jorden rundt. Brandet stammer fra Italien, hvor velplejede mænd er at findes på ethvert gadehjørne og hvor stil betyder alt. På trods af succesen og de mane år på bagen har Proraso dog en favorabel pris, hvor langt de fleste mænd kan være med. Alle produkter fra dette mærke er dermatologisk testede, hvorfor man med god samvittighed kan bruge både aftershave, barbercreme, pre-shave og barberskum.

Dertil kommer de mange plejeprodukter såsom skægvoks, skægolie samt tilbehør bestående af f.eks. barberkoste med ægte hår. Ønsker man at fremstå knivskarp kan man med fordel ønske sig én af de mange gaveæsker fra brandet, der fås i mange varianter således at man kan finde frem til dén, der bedst matcher ens smag.

Skæg betyder mere end du tror – udnyt dit look til at skabe succes


Uanset om man vælger det naturlige look med en ren nybarbering dagligt, eller om man ønsker at have et let-studset eller fuldbyrdet skæg, kan man ikke komme udenom at det kræver tid og pleje at stå skarpt i forretningsverdenen. Andre ligger vægt på, og mærke til, om man er velplejet og giver et godt førstehåndsindtryk. Man bør naturligvis finde ud af, om man har den rette skægstil, denne skal passe til ens ansigtsform, arbejdsliv og privatliv og samtidig hænge sammen med ens personlige stil.

Ofte må man afprøve forskellige stilarter inden man finder den rette form for skæg, hvorefter dette skal plejes og passes for at man kan fremstå som dén man ønsker. At have et velplejet og trimmet skæg udviser kompetence for personlig pleje, men også at man har overskud i hverdagen til at nå sine mål – dette kan udnyttes i ens arbejdsliv.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Vis fagligt ansvar når du vælger materialer. Massivt træ vs. MDF plader

Når du skal bygge noget; et hus, nyt køkken, en skillevæg eller et nyt hegn til haven, skal du altid vurdere fordelene og ulemperne ved de materialer du vil bruge. Der er mange aspekter, som spiller ind i, hvorfor du bør vælge nogle materialer frem f...

READ MORE

Hvorfor skal jeg være medlem af en fagforening?

Mange af de danske arbejdstagere mener selv, at de er i stand til at varetage deres egne interesser på det danske arbejdsmarked. Det kan også være tilfældet, men det er ikke uden grund, at en så betydelig del af den danske befolkning har valgt at bli...

READ MORE

Hvad får jeg for pengene hos en fagforening?

Mange danske arbejdstagere deler den overbevisning, at fagforeninger er dyre at være medlem af. Nogle af dem er måske ikke sikre på, hvad de får for pengene og andre mener måske ikke de får nok for deres surt tjente kontingentkroner. Det at være medl...

READ MORE