Medarbejdergaver sikrer motivationen

medarbejdergaver

7 måneder siden |  0 comments  |  Som arbejdsgiver

Knokler dine medarbejdere hver eneste dag? Så gør du noget rigtigt, dette er nemlig et tydeligt tegn på, at du har motiverede medarbejdere. Men det er dog stadig vigtigt at holde på denne motivation, og dette kan gøres på flere forskellige måder.

Den største motivationsfaktor er ros. Ros kan være mange ting, det kan være alt fra et klap på skulderen til en lønforhøjelse.
Grunden til, at ros er så vigtig en faktor, er, at ros er med til at anerkende den ansatte, når personen har udført et godt stykke arbejde. Derved giver det den ansatte en form for mening med arbejdet, og hvis rosen bliver leveret på den rigtige måde, så kan det helt sikkert være en måde, hvorpå man kan holde motivationen blandt sine ansatte vedlige.

En anden måde, hvorpå man kan sikre motivationen, er gennem medarbejdergaver. Men hvornår og hvordan giver man gaver til sine medarbejdere? Det skal naturligvis kun være ved særlige anledninger, og det er vigtigt at inkludere alle. Derved er det essentielt, at du gør op med dig selv, om du kan holde styr på alle dine medarbejdere, da det naturligvis ikke fungerer, hvis nogle modtager gaver og andre ikke gør.

I de næste par afsnit vil du modtage nogle ideer til anledninger, hvor du kan give disse gaver.


Studentergaver kan sikre fremtidig arbejdskraft


Har du ansat studenter på deltid? Når man ansætter en studentermedarbejder, så er dette ofte en rigtig god metode til at få introduceret nye personer ind i firmaet. Dog ender det ofte med, at personen smutter efter eksamen på grund af videre uddannelse, rejser eller andet.

Hvis du er glad for dine studentermedhjælpere og gerne ser, at de fortsætter i firmaet, så er det vigtigt, at du går i dialog med dem. Gennem denne dialog kan du nemlig forklare dem, at de er vigtige brikker i virksomheden, og at du helst ikke vil undvære dem.
Dette vil være en kæmpe motivation for den studerende.

Du kan med fordel også udvise interesse for deres studie ved at give dem en studentergave og et klap på skulderen, når deres uddannelse er slut. Dette viser nemlig, at du er stolt af dem, og de vil helt sikkert elske at få lidt ekstra opmærksomhed fra chefen.

Skal en af dine medarbejdere giftes?


Hvis en af dine medarbejdere skal giftes, så er dette også en oplagt mulighed for at give en medarbejdergave.
Ægteskab er en af de helt store ting, som mange mennesker opnår i deres liv, og derfor er dette en rigtig god mulighed for at vise interesse i dine medarbejderes liv.
Hvis du ikke helt ved, hvad du skal give din ansatte, så er der heldigvis meget inspiration til bryllupsgaver på internettet.

Ligegyldigt om du vil forære dine medarbejdere et anerkendende nik engang imellem, eller om du vil give dem en lille gave, så er det helt sikkert, at enhver form for ros eller gave indvirker utroligt positivt på dine ansattes motivation.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Indret en lounge til dine medarbejdere og se medarbejderglæden ryge i vejret

Der er mange muligheder for at få mere medarbejderglæde på arbejdspladsen. Der findes et hav af tiltag, kurser og så videre, hvor man kan lære at skabe et godt miljø for medarbejderne. Men faktisk behøver det ikke være så avanceret, hvis man gerne vi...

READ MORE

Pas dine medarbejderes hænder med professionelt it-udstyr

Arbejder du på et kontor, eller har du en række medarbejdere under dig på kontoret? Så kan du højst sandsynligt nikke genkendende til, at langt størstedelen af arbejdet foregår ved brug af tastatur og mus foran skærmen. Dette arbejde kan virke ret af...

READ MORE

3 gode tips til at passe godt på dine ældre medarbejdere

Alderen gør alle mennesker mere skrøbelige med tiden, og af og til kan de ældre medarbejdere godt have brug for at blive taget en smule hånd om. Arbejdspladsen skal være et rart sted at være, og med omsorg for hinanden er I godt på vej til at skabe e...

READ MORE